Orientering fra bestyrelsen DEC 2022

Frederiksværk Bådelaug

December 2022

Orientering fra bestyrelsen om dit Bådelaug

Kære medlemmer.

Året er ved at gå på hæld – bådene er kommet på land eller er på vej til det – og vejret har vel egentlig artet sig fantastisk til aktiviteter på ”den blå hylde”. Vi håber i hvert fald, at I har haft en god sejlsæson.

Hvad har vi så bedrevet i Bådelauget?

Efter lange og trange undersøgelser lykkedes det ved gode bekendtskabers mellemkomst at få vores hjemmeside på højkant igen. Vi synes faktisk, den ser rigtig godt ud og vi håber, at I finder den lige så enkel, som det er tiltænkt.

Vores medlemsskare tæller i skrivende stund 130 medlemmer.

Selskabelighed i klubhuset:
– Peter og Mikaels brunkål med tilbehør tiltrak sig i vinters ca. 20 deltagere.
– I Standerhejsningen  i april deltog 19 glade hoveder.
– Sct. Hans-grillen – ja, det er i juni – blev gæstet af ca. 40 deltagere.
– Standerhalingen i november havde 26 deltagere.
– Pia og Niels lavede gule ærter til ca. 18 personer også i november.
Tak til jer der forestod festivitasserne og tak til jer, der deltog – der er faktisk meget hyggeligt i Bådelauget, ikk!

Udlån af klubhuset til egne private formål er stadig en mulighed, men vi har skærpet regelsættet. Du skal have været medlem i 1 år – du aftaler nærmere med Kasper (vores klubhusbestyrer) – du afleverer lokaliteterne i opryddet og rengjort stand – du køber øl og vand gennem Kasper – du erlægger et depositum til Kasper på kr. 2.500, som du får igen når alt naturligvis er i orden ved afleveringen.

Om ikke så længe har vi generalforsamling – det sker den 12. februar 2023 – og som det fremgår af indkaldelsen, så afgår Michael Høybye (vores kasserer) efter eget ønske; ligeledes afgår Mikael Winther (bestyrelsesmedlem) også efter eget ønske. I bestyrelsen er vi i færd med at kigge os rundt efter nye bestyrelsesmedlemmer, men det skal ikke holde nogen tilbage, som gerne vil give gøre sin indflydelse gældende. Og skulle der være en med særlig interesse for økonomi, skal du være så velkommen – henvend dig trygt til en i bestyrelsen og/eller mød op på generalforsamlingen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår

På bestyrelsens vegne

Niels Gregart